ΥΛΙΚΑ
2 ματσακια ροκα πλατυφυλη
1 αβοκαντο
2 σκελιδες σκορδο
100 γρ καρυδια
2 κουταλιες ελαιολαδο
100 γρ πεκορινο ψιλοτριμμενο
λιγο αλατι αρκετο πιπερι
1 πακετο μακαρονια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλενουμε καλα την ροκα και κραταμε τα φυλλα μονο
καθαριζουμε το αβοκαντο και του ριχνουμε λιγες σταγονες λεμονι
καθαριζουμε τα σκορδα και τα κοβουμε στα 4
βραζουμε τα μακαρονια και κραταμε μισο ποτηρι απο το νερο που τα βρασαμε
βαζουμε ολα τα υλικα ροκα αβοκαντο καρυδια πεκορινο λαδι αλατι πιπερι σκορδα στο μπλεντερ και τα πολτοποιουμε καλα
εαν το μιγμα μας ειναι πολυ σφιχτο ριχνουμε λιγο απο το νερο που κρατησαμε απο τα μακαρονια και το αραιωνουμε ωστε να εχουμε μια πηχτη σαλτσα
παιρνουμε απο το μιγμα μια γεματη κουταλια την ριχνουμε στα μακαρονια και ανακατευουμε να παη παντου
κατοπιν σερβιρουμε σε καθε πιατο και απο πανω βαζουμε μια ποσοτητα απο την πρασινη σαλτσα μας
μπορουμε εαν μας αρεσει μεσα στην σαλτσα να βαλουμε κ 2 φυλλα βασιλικο προαιρετικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ