ΥΛΙΚΑ
2- 3 χοιρινα χωριατικα λουκανικα
100 γρ βερυκοκα ξερα
μια κουταλια του γλυκου μελι
2 κουτ σουπας σογια
λιγο ταμπασκο
λαδι για τηγανισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
κοβουμε τα λουκανικα σε χοντρες λοξες φετες
τα σωταρουμε σε τηγανι με το λαδι
λιγο πριν τα βγαλουμε απο την φωτια προσθετουμε τα βερυκοκα κομμενα στα 2 το μελι την σογια και το ταμπασκο
ανακατευουμε καλα και βγαζουμε απο την φωτια
πολυ καλος μεζες για κρυα μπυρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ