Σάββατο 22 Αυγούστου 2020

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ Κ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ
ενα κοτοπουλο περιπου 1500 γρ
4-5 σκορδα 
ενα κιλο πατατες κομμενες σε μεγαλους κυβους
2 κουτ γλυκου μελι ....

6 κουτ της σουπας μουσταρδα
αλατι πιπερι
1 λεμονι λιγο κυμινο
μισο ποτηρι ελαιολαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

πλενουμε καλα και σκουπιζουμε το κοτοπουλο 
το τοποθετουμε μεσα στο ταψι μαζι με τις πατατες
κοβουμε στα 2 τα σκορδα και τα σκορπιζουμε στο ταψι
σε ενα μπολ ανακατευουμε πολυ καλα το μελι την μουσταρδα το λεμονι το λαδι και μια κουτ του γλυκου κοφτη κυμινο να γινουν ενα σωμα αν εινα πολυ πηχτο συμπληρωνουμε λιγο νερακι
ριχνουμε το μιγμα παντου πανω στο κοτοπουλο και στις πατατες ανακατευοντας με τα χερια μας να παει παντου 
ριχνουμε απο πανω πιπερι 
το ψηνουμε στους 170 για 75 λεπτα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΖΕΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

ΥΛΙΚΑ 500 γρ ντοματες 1 κρεμμυδι 1 κλωναρι σελινο 1/2 κουταλακι ζαχαρη 2 γαρυφαλλα λιγο μαιντανο 5 φυλλα ζελατινη 1 λεμονι ΑΛΛΑ ...