ΥΛΙΚΑ
100 γρ ελιες γεμιστες με πιπερια
20 λεπτες φετες μπεικον τοσες οσο να μπορουν να τυλιξουν μια ελια
μισο ποτηρι αλευρι
ενα αυγο
λιγη μπυρα...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τοποετουμε τις ελιες σε χαρτι κουζινας να στραγγισουν
τις τυλιγουμε με μπεικον και τις στερεωνουμε με οδοντογλυφιδες
σε ενα τηγανακι βαζουμε ελαιολαδο και τις τηγανιζουμε μεχρι να γινουν τραγανες
ανακατευουμε σε ενα μπολ το αλευρι με την μπυρα το αυγο και κανουμε μια ζυμη ρευστη βουταμε τις ελιες μεσα και τις ξανατηγανιζουμε σε καυτο λαδι μεχρι η ζυμη να παρη ξανθο χρωμα
ο μεζες αυτος ειναι καταλληλος για ασπρο κρασι ξηρο
100 γρ ελιες γεμιστες με πιπερια
20 λεπτες φετες μπεικον τοσες οσο να μπορουν να τυλιξουν μια ελια
μισο ποτηρι αλευρι
ενα αυγο
λιγη μπυρα...
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
τοποετουμε τις ελιες σε χαρτι κουζινας να στραγγισουν
τις τυλιγουμε με μπεικον και τις στερεωνουμε με οδοντογλυφιδες
σε ενα τηγανακι βαζουμε ελαιολαδο και τις τηγανιζουμε μεχρι να γινουν τραγανες
ανακατευουμε σε ενα μπολ το αλευρι με την μπυρα το αυγο και κανουμε μια ζυμη ρευστη βουταμε τις ελιες μεσα και τις ξανατηγανιζουμε σε καυτο λαδι μεχρι η ζυμη να παρη ξανθο χρωμα
ο μεζες αυτος ειναι καταλληλος για ασπρο κρασι ξηρο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ