ΥΛΙΚΑ
ετοιμαζουμε 12 μικρες κρεπες(σε μια λεκανη ριχνουμε 2 αυγα 1 1/2 ποτηρι γαλα 125 γρ αλευρι λιγο αλατι ανακατευουμε μεχρι να γινη αφρατο το μιγμα.Σε τηγανι ριχνουμε 2 κουταλιες απο το μιγμα ψηνουμε γυριζοντας και απο τις 2 πλευρες)
φιαχνουμε μια μπεσαμελ με 50 γρ βουτυρο 50 γρ αλευρι 400γρ γαλα αλατι κ λιγο μοσχοκαρυδο
12 φετες ζαμπον η γαλοπουλα
100 γρ κρεμα γαλακτος
200 γρ τριμμενη παρμεζανα η γραβιερα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
παιρνουμε μια μια κρεπα την απλωνουμε μπεσαμελ
απο πανω τοποθετουμε μια φετα ζαμπον τυλιγουμε ρολο και τοποθετουμε σε βουτυρωμενο ταψι
μολις τοποθετησουμε ολες τις κρεπες ριχνουμε απο επανω την κρεμα γαλακτος να παει παντου και το τριμμενο τυρι
ψηνουμε στους 170 βαθμους 15 εως 18 λεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ