ΥΛΙΚΑ
500 γραμ. αρνι απο μπουτι
2 μετρια κρεμμυδια σε ροδελες
1 κουτι ντοματες κον κασε
5 σκελιδες σκορδο λυωμενο
1 ποτηρακι ασπρο κρασι
μισο φλυτζανι ελαιολαδο
μισο ματσακι μαιντανο
1 αυγο
150 γραμ.κεφαλοτυρι
λιγο θυμαρι
αλατι πιπερι
1 πακετο φυλλο κρουστας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
κοβουμε το κρεας σε μικρα κομματια 3 εκατοστων περιπου
το βαζουμε σε τηγανι με το λαδι και το σωταρουμε
μετα απο 2-3 λεπτα προσθετουμε και τα κρεμμυδια
μολις γυαλισει το κρεμμυδι ριχνουμε το κρασι
σκεπαζουμε το σκευος και αφηνουμε σε χαμηλη φωτια να ψηθη
προσθετουμε την ντοματα και το σκορδο και ψηνουμε αλλα 10 λεπτα
κατοπιν ριχνουμε τον μαιντανο αλατι πιπερι και το θυμαρι και
αποσυρουμε απο την φωτια και αφηνουμε να κρυωση
κοβουμε το τυρι σε κυβους και το προσθετουμε στο κρεας
κοβουμε 3 φυλλα περιπου 25 εκατοστα
βαζουμε λιγο απο το φαγητο μας στην μεση και διπλωνουμε
απο την μια πλευρα λαδωνουμε διπλωνουμε ξανα και λαδωνουμε και φερνουμε τα φυλλα απο τα πλαινα απο κατω
ωστε να ειναι καλα κλειστος ο φακκελος
συνεχιζουμε μεχρι να τελειωση το κρεας και τοποθετουμε τα φακκελακια σε βουτυρωμενο ταψι
τα αλειφουμε με το χτυπημενο αυγο και τα ψηνουμε στους 170-180 β για 40 λεπτα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ