ΥΛΙΚΑ
Δυο κονσερβες τοννο σε νερο
Μισο κιλο πατατες
Ενα κ.γ.βουτυρο
Ενα φλυτζανι τριμμενη φρυγανια
Ενα φλυτζανι μαιντανο ψιλοκομμενο
2 αυγα
Αλατι πιπερι
2-3 κ.σ. αλευρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοιγουμε τις κονσερβες με τον τοννο και στυβουμε πολυ καλα το περιεχομενο
Βραζουμε τις πατατες 15-20 λεπτα
Τις στραγγιζουμε και τις κανουμε πουρε βαζοντας μεσα και το βουτυρο
Στον πουρε πατατας προσθετουμε τον μαιντανο αλατι πιπερι τα αυγα τον τοννο και σκορπιστα την φρυγανια και ζυμωνουμε
Εαν η ζυμη ειναι πολυ αραιη προσθετουμε περισσοτερη φρυγανια ωστε η ζυμη να μην κολαει και να μπορει να παρη σχημα
Ζεσταινουμε ενα τηγανι με σπορελαιο οχι πολυ (να εχει υψος ενα δαχτυλο)
Αλευρωνουμε λιγο και τηγανιζουμε 2 λ απο καθε πλευρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ