Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

ΓΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
Ενα κιλο γαυρο
Ενα ποτηρι ελαιολαδο
4-5 σκελιδες σκορδο
3-4 ντοματες φρεσκιες στον τριφτη
Μια χουφτα θυμαρι η θρουμπι
Αλατι κ πιπερι 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Καθαριζουμε καλα και ξεπλενουμε τον γαυρο
Σε ενα ταψι τον τοποθετουμε προσεκτικα
Ραντιζουμε παντου με το λαδι

Αλατοπιπερονουμε
Ριχνουμε απο πανω την τριμμενη ντοματα σκορπιστα

Ψιλοκοβουμε τα σκορδα και τα μοιραζουμε σε ολο το ταψι
Αλατοπιπερωνουμε παλι
Τριβουμε το θυμαρι και το σκορπαμε απο πανω
Ραντιζουμε με λιγες σταγονες ελαιολαδο
Ψηνουμε στους 180 για 30 λεπτα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΖΕΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

ΥΛΙΚΑ 500 γρ ντοματες 1 κρεμμυδι 1 κλωναρι σελινο 1/2 κουταλακι ζαχαρη 2 γαρυφαλλα λιγο μαιντανο 5 φυλλα ζελατινη 1 λεμονι ΑΛΛΑ ...