Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

ΣΟΛΩΜΟΣ ΜΕ ΣΕΣΚΟΥΛΑ

ΥΛΙΚΑ 
4 φιλετα σολωμου 150 γρ το καθενα
2 κουτ σουπ ελαιολαδο
μια κουπα τσαγιου ανιθο ψιλοκομμενο
120 γρ βουτυρο
μισο κιλο σεσκουλα
χυμος ενος λεμονιου
Αλατι πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βαζουμε το βουτυρο με τον ανιθο σε ενα μπωλακι λιγο αλατι ανακατευουμε και το βαζουμε στο ψυγειο να παγωση
Βραζουμε τα σεσκουλα 5-8 λεπτα σε αλατισμενο
νερο
Στραγγιξτε τα χορτα τοποθετηστε τα σε ενα πιατο κ στιψτε απο πανω το λεμονι
Προθερμανετε τον φουρνο στους 200 β 
Βαλτε το σολωμο σε ενα ταψακι ραντιστε τον με ελαιολαδο κ ψηστε 15 λεπτα
Οταν ψηθη τοποθετηστε λιγα σεσκουλα στο πιατο απο πανω τον σολωμο κ πανω σε καθε ψαρι μια κουτ γλυκ απο το παγωμενο βουτυρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΕΚΤΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΖΕΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΣΕ ΦΟΡΜΑ

ΥΛΙΚΑ 500 γρ ντοματες 1 κρεμμυδι 1 κλωναρι σελινο 1/2 κουταλακι ζαχαρη 2 γαρυφαλλα λιγο μαιντανο 5 φυλλα ζελατινη 1 λεμονι ΑΛΛΑ ...